Hello There, Guest! Login Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MARS [RO version]
#1
MARS
Stafful din New-Metin3 este fericit de v-a prezenta noul lor server: MARS ce se va deschide în ziua de 21 ianuarie!
Noutatile de pe Mars sunt putine dar semnificante, va fi posibil droparea de Marmi della Benedizione( adaugi al 5-lea bonus) si adaugarea 6/7 bonus de la diversi sefi/boss, schimburile de 6/7 le puteti avea doar de la Mercato del Drago Rosso
Toate noutatile sunt afisate pe forum http://:http://board.new-metin3.org/index.php unde este posibil explicarea propriilor îndoieli din comunitate. Problemele mai serioase sunt postate pe http://:http://support.new-metin3.org/
New-Metin3 este dedicat 24/24
Informatii generale despre server:
Nivel maxim: 250
Rata Drop: 250% (variabil cu eveniment)
Rata Yang: 200%
Rata Exp: 250% (variabil cu eveniment)

Pe New-metin3 sunt 4 caractere care se împart în :

Razboinic:

-Guerriero Corporale are putina aparare si skill-ul mai slab, dar are posibilitatea de a efectua pagube într-un timp foarte scurt, fata de Guerriero Mentale. Skill-uri: Aura della Spada, Etasi da Combattimento, Vortice della spada, Sibilare, Tagio a Tre Vie, Cerca di Fulmini.
-Guerriero Mentale are multa aparare datorita skill-urilor si are o mare putere de atac. Skill-uri:Corpo Forte, Colpo di Spada, Pestone, Penetrazione, Colpire Duramente, Forza della Natura

Sura:

-Sura Bianco este un pg folosit foarte mult la exp, dar daca este bine stabilit va fi foarte puternic si in PvP. Skill-uri: Lama Magica, Paura, Armatura Magica, Schiocco di Dita, Vortice del Drago, Annullare magia
-Sura Nero este un pg bazat in principal pe PvP/ dueluri. Skill-uri:Colpo oscuro, Colpo di Fiamma, Spirito della Fiamma, Protezione Oscura, Colpo dello Spirito, Pietra Oscura

Ninja:

-Ninja Corpo a Corpo este specializat în atacul de aproape , de fapt este foarte puternic in PvP Skill-uri: Tranello, Vortice del Pugnale, Camuffamento, Attacco Veloce, Nuvola Velenosa, Scheggia.
-Ninja Lotta a Distanzaeste foarte puternic in PvP având în vedere skill-urile sale la distanta. Skill-uri: Freccia Avvelenata, Tiro Ripetuto, Passo di Piuma, Pioggia di Frecce, Petardo Verde, Freccia di Fuoco

Saman:

-Shamana Drago este cel mai bun pg sustinator în war sau la exp, în cazul în care este dezvoltat bine, detine abilitati excelente in PvP. Skill-uri: Aiuto del Drago, Benedizione, Ruggito del Drago, Tiro del Drago/ Talismano volante
-Shamana Curare este un pg foarte bun pentru dueluri Skill-uri:Curare, Attacco+, Velocità, Evocare Lampi, Lancio di Lampi, Artiglio di Lampo.


Pe New-Metin3 pentru a ajunge de la M1 la G1 trebuie citite 10 carti pe care le gasiti la ''Insegnanti Dottrina'' din primul oras al fiecarui regat.
Pentru a ridica skill-ul de la G1 la P1 trebuie citite ''Pietre della Anime(PDA)'' pe care le gasiti la ''Insegnanti Dottrina'' din primul oras al fiecarui regat.
De asemenea pe New-Metin3 este o veste mare in ceea ce priveste skill-urile, este posibil ridicarea skill-urilor de la P1 la A1 cu ajutorul pietrelor ''Pietre di Cielo'' obtinute din Hab-Han de la Elios.
[Image: 2i1cv8y.jpg]
Procentul de a crea Piatra cer este de 90%, elementele necesare pentru a crea sunt urmatoarele:
[Image: 1547i8z.jpg]

Sansa de succes pentru a citi pietrele este de 50%, când piatra va fi citita cu succes skill-ul va creste în grad. Valoarea de daun al skill-ului ramâne neschimbata. Pentru a varia vor fi doar daniile Medii si daniile Abilita, defapt o data da si una nu, skill-ul va da +1 abilita sau +1 danni medi , cu un total de +15 Danno medii si +15 Danii abilita.

New-Metin3 este primul care a facut aceasta implementare.

Dupa cum stiti , pentru fiecare regat sunt câte 2 orase, unul principal si unul secundar. În amândoua se gasesc numeroase NPC, unele utile pentru misiuni, altele pentru achizitionarea de iteme utile în joc.

Primul oras


Comerciantii prezenti si obiectele vândute de acestia:
-BOTTEGAIA
[Image: 61dc.png]
Acest NPC este prezent aici si in al doilea oras,fiind situat la marginea pietei centrale.
Itemele care se vând sunt:
[Image: hz19.png]

-ERBORISTA:
[Image: 0rtt.png]
Acest NPC nu este prezent in al doilea regat, este situat chiar lânga Bottegaia si are diferita functii, printre care si productia de potiuni, aruncarea/indepartarea obiectelor punându-le deasupra,explicarea unor retete dar mai ales este util pentru itemele pe care le vinde, iar acelea sunt:
[Image: y5w9.png]
-MERCANTE DI COSTUMI
Acest NPC are functia de a vinde diferite costume folosite deasupra armurii. Costumele de divid în 3 categorii:
-PARTY:
[Image: 2d5g.png]
-OLIMPIADI:
-Boxe:
Grupa A/Grupa B
[Image: qmk3.png]
-Scherma:
Grupa A/Grupa B
[Image: 80xf.png]
-Calcio:
Grupa A/Grupa B
[Image: f2q4.png][Image: uig4.png]
-SQUADRE DI CALCIO:
Squadra A/Squadra E/Squadra I/Squadra O
[Image: j31n.png][Image: kzhk.png][Image: jf71.png][Image: za35.png]
-MERCANTE D'ARMATURE:
[Image: 1bg6.png]
Acest NPC vinde primele coifuri, armuri si scuturi pentru fiecare caracter.
Razboinic/Ninja/Sura/Saman
[Image: 221q.png]
-MERCANTE D'ARMI
[Image: mp7l.png]
Acest NPC situat aproape de vânzatorul de armuri, vinde primele arme pentru fiecare caracter:
Sabii/Sulite
[Image: mnn4.png]
Pumnale/Arcuri
[Image: zta3.png][Image: gwsp.png]
Clopote/Evantae
[Image: 7ge2.jpg]
-SALA MINERALI:
[Image: 8vd3.png]
-Acest NPC situat in centrul pietei vinde minerale, dar este util mai ales pentru a cumpara cele deja rafinate pentru a fi ajustate pe iteme.
[Image: 7hnd.png]
-AIUTANTE STALLIERE
[Image: zsr3.png]
Acest NPC situat în centrul pietei, vinde sigilii obscure (dispar dupa prima folosire) si iteme pentru cai:
[Image: hmh3.png]
-INSEGNANTE DELLA DOTTRINA:
[Image: xvb1.png]
Acest NPC sunt situati in rand langa piata, la fiecare putand, pe langa invatarea abilitatii de la lv 5, cumpararea de carti pentru abilitate, PDA si coafuri
[Image: 1hgv.png]

-AIUTANTE EVENTO:
[Image: ua6m.png]
Acest NPC, care apare numai dupa ora 21:00, vinde focuri de artificii.
[Image: nn5d.png]
Al doilea oras.
In al doilea oras sunt prezenti doar cativa dintre NPC, asadar, acest oras este mai putin populat. Totusi, diferenta dintre primul si al doilea oras se datoreaza prezentei de ''MERCANTE AMBULANTE'' cu coordonatele(180;600) in al doilea oras (rosu), (623;723)la galbeni, (167;224) la albastri
[Image: qs3f.png]
[Image: kv6d.png]

CITTA PRIBITA

Aceasta mapa este foarte speciala, doar ca nu este pentru exp sau drop, totusi ea ramane una dintre cele mai importante mape din new-metin3 pentru folosirea ei de la lv 80.
Acesul este prin ''VECCHIETTO''(teleporterul) si ''PESCATORE''(pescarul),totusi, este necesar lv 80 pentru accesul la acesta mapa, iar acum vom afla de ce.
Foarte folositoare pentru jucatori, mai ales pentru cei de lv mediu-scazut, sunt scoicile si perlele(perlele obtinandu-se din scoici) , iteme necesare intr-o cantitate foarte mare pentru plusarea a mai multor armuri,arme,coifuri si bijuterii. Pentru a facilita cumpararea, a fost decisa punerea de magazine in Citta Proibita, cate unul pentru fiecare regat, ce permit cumpararea in cantitate foarte mare de pesti si scoici. Totusi, inainte de lv 80 nu este permis profitarea din plin a acestor magazine, pentru ca nu permit achizitionarea de scoici, iar restul itemelor vor fi vandute individual.
[Image: 862b.png][Image: ij1j.png]
[Image: 8po0.png]
Atentie! Este recomandat sa achizitionati obiectele necesare de la magazinul din care regat apartine, deoarece de la celelalte cand achizitionati platiti triplu.

NPC prezenti in Citta Proibita

Banca
[Image: apnn.png]
Mare necesitate de perle, mare necesitate de yang, asadar, de o importanta deosebita in aceasta mapa este Banca, care permite schimbul de lingouri cu bani. Acest NPC este prezent si in orase.

CARONTE
[Image: 2o4u.png]
Prin acest NPC este posibila intrarea in DRUGEON''INFERNO'', accesibil de la lv 100 utilizat pentru exp si drop.

ACCADU-EO
[Image: d6b7.png]
Acest NPC permite beneficierea de ''Mercato del Drago Rosso'' de unde putem achizitiona obiecte de la Item Shop cu Ricordi del Drago.

ZIN-HO
[Image: znwa.png]

Acest NPC prin legendarul ''Allenamento del Drago'' ne permite schimbarea abilitatii odata ajunsi la lv 250.
Atentie! Orice imbunatarire facuta pana acum la skill va fi pierduta dupa pregatire.

NEBBIA
[Image: ts7f.png]
Acest NPC este unul intre cei mai importanti prezenti in Citta Proibita. Acesta are 2 functii foarte importante:
-Ne permite intrarea in ''Cometa dei Ghiacci'' acesibil de la lv 120, folosit in principal pentru exp.
-Permite crearea unor iteme, acestea fiind: arme,armuri, sigilii, scuturi si amulete.

Arme:
-''ARIMI DEL RE'': sunt armele finale utilizate de la lv 215, create din ''Pozioni del Sangue (P,N,M, 3 de fiecare), 3 Orecchio di Tanaka'' si arma de lv 200 +9 care vreti sa o transformati.
Atentie! Procentul de succes a crearii este de 10% !
-''ARMI DEL FARO'': aceste arme sunt urilizate de la lv 120 obtinute prin doua arme de 100+9(una dropata in ''CAPO FUOCO del Drago'' si cealalta din ''Monti Tonanti'', amandoua de la diversi sefi[boss])
Procentul de succes a crerii este de 100%

Armuri:
-''Armature delle Leggende: aceste armuri sunt obtinute din cele de lv 70 (''Acciaio Nero'' etc, cunoscute si sub numele de oteluri)+9 si 20 de ''Corni di Principe Oscuro''.

-''Armature Proibite''Confusedunt numite si ''KING4'' si sunt armurile finale al jocului. Pentru crearea acestora este nevoie de : king2 si king3 amandoua +9 si 5 ''minerali di rame''
Amandoua armuri au procentul de succes a crearii de 100%

SIGILLI DEMONIACI:
Aceste sigilii ofera bonus pg-ului care il foloseste, iar sigiliile sunt permanente.
Acestea sunt:
-Leone bianco: obtinut cu 450 Bastoni del Saggio si 200 Ossidiane.
-Bestia Antica: obtinuta cu 200 Bastoni del Saggio si 1 Sigillo del Chinghiale.
-Pantera Oscura: obtinuta cu 300 Bastoni del Saggio si 1 Sigillo del Lupo
-Demone Corazzato: obtinut cu 350 Bastoni del Saggio si 1 Sigillo della Tigre
-Demone Blu: obtinut cu 400 Bastoni del Saggio si 1 Sigillo del Leone.
-Drago d'Ossa: obtinut cu 150 Scheggie di Sigillo.
Procentul de succes a crearii sigiliilor este de 100%.

''Sigilli Demoniaci''
-Unicorno di Luce: obtinut cu 14 Bastoni del Saggio, 12 Stole di Fuoco, Maschera Tengu+ si Maschera Veneziana+
-Unicorno Oscuro: obtinut cu 14 Bastoni del Saggio, 12 Stole di Fuoco. Maschera Kifwebe+ si Maschera Maya+
Atentie! Pentru aceste sigilii procentul de succes a crearii este de 13%

Scudi Fantasma:
-Scudo Sofferente: obtinut din Scudo Insanguinato+9 si 1 Simbolo del Dio Drago
-Scudo del Caos: obtinut din Scudo dei Tre Re+9 si 1 Simbolo del Dio Drago
-Scudo Entropico: obtinut din Scudo Raggiante+9 si 1 Simbolo del Dio Drago.

Amuletele:
Amuletele sunt iteme in contact cu un animal, mai bine numiti ''Pet''. Utilizarea unei amulete de catre un Pg evoca un animal cu ofera un bonus specific.
Amuletele se impart in 2 categorii :

''Amuleti della Vitta''
-Cinghiale: obtinut din Sigillo Cinghiale Giallo si 10 Simboli del Dio Drago.
-Lupo: obtinut din Sigillo Lupo Giallo si 10 Simboli del Dio Drago.
-Tigre: obtinut din Sigillo Tigre Giallo si 10 Simboli del Dio Drago.
-Leone: ottenibile forgiando Sigillo Leone Giallo e 10 Simboli del Dio Drago.
Atentie!Aceste amulete au proentul de succes a crearii de 50%
''Amuleti Stregati''
-Azrael: obtinut cu 8 Scheggie di Cielo si 49 Maschere di Legno
Procentul de succes a crearii este de 60%
-Ascia: obtinut cu 6 Scheggie di Cielo si Papiri Chiama Capo Orco, Capobanda, Re Ragno, Tartaruga, Re Fiama, Nove Code, Re Demone, Sp.Tigre (2 pentru fiecare)
Procentul de succes a crearii este de 73%.

Diverse iteme:
-Anello del Successore: obtinut cu 20 cuori di Drago, trebuie pentru a nomina un nou lidel al breslei.

[Image: Senza_nome.png]
Pe Mars , in timpul jocului v-a va atrage foarte mult sigiliile si bonusurile lor, foarte utile in PvP sau in Exp
Sunt prezente 3 tipuri de sigilii: Sigilii Oscuri, Sigilli Gialli si Sigilli Demoniaci
[Image: Senza_nome1.png]
[Image: Oscuri.png]
P.S: dupa ce ati folosit sigiliul acesta va disparea imediat.
Exista si sigilii care dureaza 1-5 si 10 ore,dupa care acesta va disparea, totusi , cand folositi aceste sigilii, pg-ului va fi oferit un anumit bonus.\
[Image: renna.png]
-Renna(m/f)
Bonus: 1000HP +9% Forte vs Mob
Obtinere: in timpul evenimentelor de Craciun, sau cumpararea acestora de la Rufus(NPC din Monte Sohan si din primul oras)

-Renna oscura (m/f)
Bonus: 2000hp + 9% forte vs Mob + 100 Valoare de Atac
Obtinere: in timpul eventelor de Craciun, sau cumpararea acestora de la Rufus(NPC din Monte Sohan si din primul oras)


[Image: Senza_nome7.png]
Aceste sigilii sunt permanente , utilizate ofera pg-ului bonusuri.

Cinghiale
Bonus:
Aparare+75
Obtinere: ducand la Fabbro Leggendario 50 Bastoni del Saggio


Lupo
Bonus:
Aparare +100
Obtinere: ducand la Fabbro Leggendario 150 Bastoni del Saggio.



Tigre
Bonus:
Aparare +150
Obtinere: ducand la Fabbro Leggendarie 250 Bastoni del Saggio.


Leone
Bonus:
Valoare de atac +200
Obtinere: ducand la Fabbro Leggendario 300 Bastoni del Saggio


''Sigilii Demoniaci'', diferenta dintre celelalte este durata acestora. Aceste sigilii au durata nelimitata iar bonusurile oferite sunt foarte utile in Exp si in PvP


[Image: Senza_nome9.png]

Bestia antica:

[Image: bestia1.png]

Bonus:

Forte vs Mob: +15%
Forte vs Shamy: +10%
Obtinere: ducand la Nebbia Sigillo del Cinghiale si 200 Bastoni del Saggio.
Procent succes:100%


Volpe

[Image: Volpe1.png]
Bonus:

Forte vs Mob: +20%
Forte vs Ninja: +10%
Obtinere: ducand la Nebbia Sigillo del Lupo Gialo si 300 Bastoni del Saggio
Procent succes: 100%


Demone Corazzato

[Image: corazzato1.png]


Bonus:

Forte vs Mob: +25%
Forte vs Sura: +30%
Obtinere: ducand la Nebbia Sigillo della Tigre Gialla si 350 Bastoni del Saggio
Procent succes: 100%


Demone Blu

[Image: Demone1.png]
Bonus:

Forte vs Mob: +30%
Forte vs War: +10%
Obtinere: ducand la Nebbia Sigillo Leone Giallo si 400 Bastoni del Saggio
Procent succes: 100%


Leone Bianco

[Image: Leone_Bianco1.png]
Bonus:

Forte vs Mob: +20%
Valoare de Atac +200
Obtinere: ducand la Nebbia 200 Ossidiane si 450 Bastoni del Saggio.
Procent succes: 100%


Renna Corazzata (m/f)

[Image: Renna_corazzata1.png]
Bonus:

4000HP +20% Exp Bonus
Forte vs Mob: +9%
Obtinere: ducand la Rufus ( NPC din Monte Sohan si din primul oras) Pet Renna si 200 Bastoni del Saggio
Procent succes: 100%


Drago d'Ossa

[Image: Dragod_ossa1.png]
Bonus:

4000HP +10% assorbimento HP
Forte vs Mob: +25%
Obtinere: ducand la Nebbia 150 Scheggie di Sigillo
Procent succes: 100%



Orso

[Image: orso1.png]
Bonus:

7000HP +17% Colpi Critici
Obtinere: terminarea misiunii 130 al Biologului.


Panda

[Image: panda1.png]

Bonus:

7000HP +17% Colpi Trafiggenti
Obtinere: terminarea misiunii 130 al Biologului


Unicorno di Luce

[Image: Unicorno_di_luce1.png]
Bonus:

5730HP +7 Destrezza +7 Vitalità
Obtinere: ducand la Nebbia 14 Bastoni del Saggio, 12 Stole del Fuoco, Maschera Tengu+ , Maschera Veneziana+
Procent succes: 13%


Unicorno Oscuro

[Image: unicorno_di_fuoco1.png]
Bonus:

5730HP + 7 Forza +7 Intelligenza
Obtinere: ducand la Nebbia 14 Bastoni del Saggio, 12 Stole del Fuoco, Maschera Kifwebe+ , Maschera Maya+
Procent succes: 13%

[Image: Senza_nome.png]


Pe Mars va fi prezent Pet-ul System
Ce este acest Pet System?
E un sistem ce iti permite de a avea animale care dau personajului care il utilizeaza bonusuri.
Pentru a creste bonusurile Pet-ului vostru este necesar sa cresteti nivelul acestuia. Cand acesta creste nivelul, culoarea petului se va schimba.

Tabelul exp al petului
[Image: Tabelle2.png]

Pet-urile de impart in 2 categorii. Pet pentru Exp si pentru PvP
[Image: Senza_nome_2.png]

Cum se creste nivelul petului de exp?
Pet-urile de exp se cresc omoranand sefi(boss), fiecare dintre acestia dau puncte , adaugandu-se cu cele deja avute.
Sefi(boss) de la care primiti puncte sunt:
[Image: boss.png]

Care sunt Pet-urile de exp si ce bonusuri dau ele?

Azrael
[Image: Azrael1.png]
Bonus:
Lv 1 : 5000HP + 1% Forte vs Mob
La fiecare lv, petul primeste 100 HP si 1% Forte vs Mob pana la
Lv 20 : 6900HP + 20% Forte vs Mob
Obtinere : cu 8 Scheggie di Cielo si 49 Maschere di Legno
Procentul de succes a crearii este de 60%


Ascia
[Image: ascia.png]
Bonus:
Lv 1: 4050HP + 1% Doppio Drop Oggetti
La fiecare lv, petul primeste 100 HP e 1% Doppio Drop Oggetti pana la
Lv 20: 5950HP + 20% Doppio Drop Oggetti
Obtinere :obtinut cu 6 Scheggie di Cielo si Papiri Chiama Capo Orco, Capobanda, Re Ragno, Tartaruga, Re Fiama, Nove Code, Re Demone, Sp.Tigre (2 pentru fiecare)
Procentul de succes a crearii este de 73%.



Ossobuco
[Image: ossobuco1.png]
Bonus:
Lv 1 : 4100HP + 1% Exp Bonus
La fiecare lv, petul primeste100 HP e 1% Exp Bonus pana la
Lv 20 : 6000HP + 20% Exp Bonus
Obtinere: in timpul evenimentului de Halloween


Renna
[Image: Immagine1_2.png]
Bonus:
Lv 1 : 4100HP + 1% Exp Bonus
La fiecare lv, petul primeste 100 HP e 1% Exp Bonus pana la
Lv 20 : 6000HP + 20% Exp Bonus
Obtinere: se obtine prin castigarea ''Turneo della terra '' sau cu evenimente.


P.S: acest pet poate ridica lv-ul ca pet-urile de PvP , nu ca ceilalti de exp.
[Image: Senza_nome_3.png]

Cum se creste nivelul Pet-urilor de PvP?
Pet-urile de PvP se cresc omorand pg din alte regate.
Este o mica regula: sunt 3 posibilitati care permit cresterea petului vostru, prin diferenta dintre nivelul vostru si al pg-ului omorat.
Posibilitatea 1: 95-124
Posibilitatea 2: 125-159
Posibilitatea 3: 159-250

Exemplu:
Daca am lv 120 si vreau sa imi cresc petul, adversarul meu trebuie sa aiba macar lv 95
Daca am lv 125 , pentru a putea creste petul ,trebuie sa omor un pg de la lv meu in sus.
Daca am lv 175 trebuie sa omor jucatori de la 160 in sus.


Care sunt Pet-urile de PvP si ce bonusuri dau?

Fenice
[Image: Immagine4.png]
Bonus:
Lv 1 : 2100HP + 1% Danni Abilità
La fiecare lv, petul primeste 100 HP e 1% Danni Abilità pana la
Lv 20 : 4000HP + 20% Danni Abilità
Obtinere: prin castigarea ''Torneo dell'Aria''


Drago
[Image: Immagine51.png]
Bonus:
Lv 1 : 2100HP + 1% Danni Medi
La fiecare lv, petul primeste 100 HP e 1% Danni Medi pana la
Lv 20 : 4000HP + 20% Danni Medi
Obtinere: prin castigarea ''Torneo del Fuoco''


Orso
[Image: 0115_223336.png]
Bonus:
Lv1 : 7100HP + 1% Possibilità di Colpi Critici
La fiecare lv, pentul primeste 100 HP e 1% Possibilità di Colpi Critici pana la
Lv 20 : 9000HP + 20% Possibilità di Colpi Critici
Obtinere: terminarea misiunii 130 a Biologului


Panda
[Image: 0115_223520.png]
Bonus
Lv1: 7100HP + 1% Possibilità di Colpi Trafiggenti
La fiecare lv, petul primeste 100 HP e 1% Possibilità di Colpi Trafiggenti pana la
Lv 20 : 9000HP + 20% Possibilità di Colpi Trafiggenti
Obtinere: terminarea misiunii 130 a Biologului


Lupo
[Image: Immagine34.png]
Bonus
Lv 1 : 4100HP + 1% Forte vs War
La fiecare lv. petul primeste 100 HP e 1% Forte vs War pana la
Lv 20 : 6000HP + 20% Forte vs War
Ontinere: ducand la Nebbia 10 Simboli del Dio drago si Sigillo Lupo Giallo
Posibilitate succes: 50%


Cinghiale
[Image: Immagine78.png]
Bonus:

Lv 1 : 4100HP + 1% Forte vs Sura
La fiecare lv, petul primeste 100 HP e 1% Forte vs Sura pana la
Lv 20 : 6000HP + 20% Forte vs Sura
Obrinere: ducand la Nebbia10 Simb. del Dio drago si Sigillo Cinghiale Giallo
Procent succes: 50%


Tigrotto
[Image: Immagine80.png]
Bonus:
Lv 1 : 4100HP + 1% Forte vs Ninja
La fiecare lv, petul primeste 100 HP e 1% Forte vs Ninja pana la
Lv 20 : 6000HP + 20% Forte vs Ninja
Obtinere : ducand la Nebbia 10 Simboli del Dio drago e Sigillo Tigre Gialla
Procent succes: 50%


Leone
[Image: Immagine99.png]
Bonus:
Lv 1 : 4100HP + 1% Forte vs Shamy
La fiecare lv, petul primeste 100 HP e 1% Forte vs Shamy pana la
Lv 20 : 6000HP + 20% Forte vs Shamy
Obtinere: ducand la Nebbia 10 Simboli del Dio drago e Sigillo Leone Giallo
Procent succes: 50%


Guida complet facuta de (H)DAMIANO

Pe New Metin3 sunt multe seturi de arme, dar cele mai importante sunt cele de lv 215.
Armele de 215 se pot obtine plusand armele de 185 de la +0 la +9, dupa ce sunt facute +9 , pot fi plusate la Fabbro Leggendario cu 50% succes sau la Fabbro de la breasla cu 65% succes. Odata plusate , se transforma in arme de 200, trebuind plusate la +9, dupa care se pot transforma in arme de 215 la Nebbia cu 10% succes .
Uite un screen cu armele finale (lv 215)

Saman
[Image: shamy215.png]
Razboinic
[Image: war_215.png]
Ninja
[Image: ninja_215.png]
Sura
[Image: sura_215.png]

Pe New-Metin3 sunt si multe tipuri de armuri , dar cele mai importante sunt cele denumite si ''KING4'' Pentru a face king 4 trebuie plusat un king2 de la +0 la +9, si un king3 de la +0 la +9 . Ne mai trebuie si 5 Minerali di Rame Magico . Dupa ce am plusat aceste 2 armuri trebuie sa mergem la Nebbia . Procentul de succes pentru a face king4 este de 100%
Uite armurile finale (king4)
[Image: ky4.png]

NOILE MISIUNI ALE BIOLOGULUI

Pe new-metin3 au fost implementate noi misiuni a biologului, inafara de cele traditionale ( unde itemele se achizitioneaza de la NPC ''Nonno Biologo'')
Noile misiuni sunt activate la 5 nivele diferite: 110, 130,150,170 si la sfarsit 190.
Pentru aceste misiuni Biologul cere iteme diferite,putand fi obtinute in joc, trimitandu-l la un maxim de 4 iteme pe zi.
Atentie, livrarea poate esua!!!
Incepem acum sa explicam mai bine fiecare misiune.

Nivelul 110
Aceasta misiune este activata la lv 110 si necesita stangerea de 20 Papiri dei Fossili, obtinuti in Creta la Minotauri si in Capo Fuoco del Drago de la Manticore.
[Image: adm8.png][Image: 3xby.png]

Drop-ul bun este atunci cand ai 10 lv peste si sub nivelul mobului, si este posibila droparea fara activarea misiunii.
Odata stanse cu succes toate 20 papiri, pentru a completa misiunea este necesara strangerea de ''Conchiglia Gialla ''pentru biolog. Acest item este dropabil cu 18% de la Generali Kappa din Baia Nefrite de unde se poate ajunge din Capo Fouco del Drago.
[Image: 2vfy.png]

Pentru a dropa Conchiglia este necesara activarea misiunii, dar se poate dropa la orice lv.
Recompensa: +10% vs mob permanent.

Nivelul 130
Acesta misiune este activata de la lv 130 si necesita strangerea de 26 Papiri di Rame, obtinuti de la Contagio in Foglia di Fuoco si de la Troll Spica in Cometa, cu procentul de drop 1%
[Image: ypcs.png]

Recompensa: +20% exp bonus permanent si Pet Panda/Orso


Nivelul 150
Aceasta misiune este activata de la lv 150 si necesita strangerea de 33 Papiri d'Argento, obtinuti de la Akpres si de la Giganti del Fuoco in Terra dei Ciclopi.
[Image: 90kd.png]

Recompensa: +4000 HP permanent.


Nivelul 170
Aceasta misiune e activata de la lv 170 si necesita strangerea de 41 Papiri d'Oro, obtinuti de la Fantaguerrieri si de la Fantasura in Kab-Han
[Image: i5vp.png]

Recompensa:+7 danni medi permanente si sigiliul Panda/Orso

Nivelul 190
Aceasta misiune e activata de la lv 190 si necesita strangerea de 49 Papiri di Giada, obtinuti de la Demoni del Magma si de la Serpi di Fuoco in Regno di Lava
Recompensa: +7 danni abilita permanenta.

[Image: o59w.png]


[Image: Senza_nome.png]

[Image: Tabelle.png]
Turnee

In timpul unei saptamani cum arata tabelul, vor avea loc 4 tipuri de Turnee:
Turneo della terra
Acest turneu va fi lunea la ora 18:00
La acest turneu pot participa jucatori cu lv cuprins intre 95 si 124
Premiul pentru acest turneu este : Pet Renna



Turneo del Fuoco
Acest turneu va fi miercurea la ora 18:00
La acest turneu pot participa jucatori cu lv cuprins intre 125-199
Premiul pentru acest turneu este: Pet Drago

Tuneo dell'Aria
Acest turneu va fi vinerea la ora 18:00
La acest turneu pot participa jucatori cu lv cuprins intre 200-250
Premiul pentru acest turneu este: Pet Fenice

Turneo dell'Acqua
Acest turneu va fi duminica la ora 19:00
La acest turneu pot participa jucator de orice lv.
Pentru a participa la turneu trebuie sa aveti: 150 Punti onore+ numarul de puncte egal cu nivelul vostru
Premiul pentru acest turneu este: 20 Ricordi del Drago

Pentru a participa la turnee trebuie sa veniti in Citta Proibita la :
[Image: combattente.png]

Imperium

Imperium sau simplu War intre Regate, este sambata la ora 15:00 dar poate fi activata si de un GM
Pentru a participa trebuie sa mergeti la Viaggiatrice, care va v-a duce intr-o mapa labirint , la sfarsit trebuie sa gasiti un Boss de omorat pentru a dropa o cheie care v-a permite de a debloca sigiliul si intra in mapa de War.
Datorita acestui eveniment , omorand un pg din alt regat puteti obtine puncte onore
1 PG omorat= 1 punct de onoare obtinut

Evento Transformazione
Este un mic eveniment care va avea loc lunea, miercurea sau poate fi activat de un GM
Eventul v-a da sansa de a v-a transforma in mostrii prezenti in joc.
Eventul de incheie cand se ajunge la 3000 transformari.

Loteria dei 3 Regni

Este un eveniment ce are loc miercurea. Trebuie sa mergeti la Viaggiatrice pentru a lua un bilet de noroc (puteti lua biletul doar daca aveti 3000 minute in joc).
Jucatorii care au numarul norocos castiga 10 Ricordi del Drago.

Pentru a participa la Imperium, la Evento Transformazione si Lotteria dei 3 Regni trebuie sa mergeti la :
[Image: viaggiatrice.png]




Imperatori:
Fiecare regat la 14 zile alege al sau ''Imperatore''. Acesta care va fi ales(prin voturi) va primi un Kimono avand culoarea regatului sau.
Pentru a candida ca si Imperatore trebuie indeplinite aceste criterii:
- De a avea lv 95+
- De a fi liderul unei bresle
- De a avea 10 Metalli Magici
Dupa ce v-ati inscris trebuie sa primiti un numar mare de voturi de la jucatorii cu lv 95+



Gara OX

Gara Ox este in fiecare zi la ora 20:00. Acesta consta in raspunderea a unor intrebari in legatura cu jocul. Jucatorul care va raspunde corect la toate intrebarile va primi unul dintre aceste premii
- Medaglia d'Impegno
- 5 Metalli Magici
- 5 astoni del Saggio
- 1 Gioiello Mirthil +0

Pentru a participa la Gara Ox trebuie sa mergeti la :
[Image: uriel.png]

Caccia al Gm e caccia all'Helper
Evenimentul consta in cautarea unui Gm care se ascunde intr-o mapa, iar primul care il va gasi urmarind indiciile , va primi un premiu.

Caccia all'Helper http://board.new-metin3.org/Thread-GUIDA...all-Helper

Invasione Mob
Evenimentul este la ora 19:00 martea si vinerea sau va fi activat de un GM
Evenimentul consta in omorarea de mobi/boss care sunt in Valle e in Monte
Evenimentul se va termina atunci cand nu vor mai fi mobi de omorat.



Staff-ul din New-Metin3 este alcatuit din:
[Game Founders] & [Game Admins]
[GF]Acqua
[GA]Regina

[Board Admin]
[BA]XxDanyxX

[Super Game Master]
[SGM]Raffii

[Game Master]
[GM]Dimo
[GM]Jackier
[GM]Munaz
[GM]Divine

[Super Moderatori]
[SMOD]MeD

[Moderatori]
[MOD]N0FaRMiNGx
[MOD]Alert
[MOD]Larra
[MOD]R3venge


Pe New-Metin3 in ''colaborare'' cu staff-ul sunt Helperi.
Helperi sunt jucatori normali care se difera de ceilalti jucatori cu un scris (H) inaintea numelui. Helperi trebuie sa raspunda la intrebarile puse de jucatori in timpul jocului. Acestia sunt alesi pentru 1 luna; daca helperi au facut o treaba buna acestia vor fi recompensati.
Pentru a deveni helper trebuie sa candidezi pe forum spunand numele pg-ului tau, experienta din joc, nivelul pg-ului si varsta acestuia in THREAD-ul deschis in fiecare luna pentru candidare( sectiunea ''CANDIDATURE HELPER'' in forum)

Pe New-Metin3 mai sunt si REC. Acest rol consta in registrarea de gameplay sau explicarea jocului in care se regasesc momente din exp, evenimente si dueluri. Aceste lucruri trebuie pentru a crea episoade sau un trailer. REC-ul ca si Helper-ul va fi ales in fiecare luna. Pentru a candida ca REC trebuie sa scrii: numele, numele jocului, varsta, contactul skype, experienta cu programe de registrare si experienta cu programele video-editing in THREAD-ul deschis in fiecare luna pentru candidare ( sectiunea ''CANDIDATURE REC'' in forum)
[-] The following 3 users say Thank You to Larra for this post:
  • MeD, Munaz, [GF]Acqua
Reply
#2
Grande! Ora s'ha da postarla in giro, poi vediamo bene il da farsi
[Image: acqua_signature.jpg]
Reply
#3
Si può già iniziare a postarla nei vari forum rumeni che son stati trovati nel frattempo
[Image: acqua_signature.jpg]
Reply
#4
Intanto ho trovato questi forum:

http://www.topmetin2servers.com/
http://metin2hack.myforum.ro/hack-uri-metin2-vf14.html
http://metin2rohacks.wikiforum.ro/f1-hack-uri-metin2
http://webart.wow3.info/f26-tutoriale-ghiduri-metin2
http://ghidmetin2.blogspot.it/
http://www.ultimateprivateservers.com/metin-2/
http://topg.org/Metin2
http://www.xtremetop100.com/metin2
http://top200games.biz/metin2/
http://metin2ro.ro/
http://topofgames.com/Metin2/

Chiedete a (H)Ionita o ad altri player RO se ne conoscono di più frequentati tipo inforge da noialtri
[Image: acqua_signature.jpg]
Reply
#5
Aggiungo questi forum alla lista insieme agli altri Tongue
[Image: joker2.gif]
~ Il dolore è passato, tanto so che ritorna.

[Image: fvdhfd.png]
Reply
#6
Ho trovato anche questi Wink
http://www.top66.ro/tag/metin2
http://metin2romania.4umer.com/
http://topmetin.ro/?index&category=9
http://www.topmetin2servers.com/index.php?start=1
http://topgames100.org/metin2/
http://gamingtop100.net/metin2/
[Image: o7pt.png]
Life is short. Smile while you still have teeth
Reply
#7
Ok aggiornata
[Image: joker2.gif]
~ Il dolore è passato, tanto so che ritorna.

[Image: fvdhfd.png]
Reply
#8
Manca la versione inglese e poi dovremmo esserci, ottimo lavoro.
Fatela postare dagli helper nei forum di lingua rumena nella lista, siate convincenti con loro, dato che di helper ce ne sono molti non dovrebbero metterci più di una decina di minuti (o quel che è) a postarla in tutte.
Chiedete una mano anche ai giocatori RO, sicuramente alcuni di loro conoscono alcuni nomi di forum RO in cui piazzare le guide.
Sto preparando nuovi aggiornamenti, un paio dei quali dovrebbero piacere a molti giocatori, specialmente i più vecchiotti, poi vi spiegherò i dettagli.
So di insistere molto ma in questo periodo è cosa buona far fare pubblicità qua e là, dagli helper in primis, più persone siete/sono a farla (anche se poca) meglio è. Non per niente per dossare il sito hanno scelto questo periodo.
[Image: acqua_signature.jpg]
Reply
#9
Per la traduzione in inglese posso pensarci anche io
[Image: joker2.gif]
~ Il dolore è passato, tanto so che ritorna.

[Image: fvdhfd.png]
Reply
#10
Io posso aiutarti Raffi.
[Image: 35ap16q.png]
“La storia non si ferma, essa si compie malgrado tutto, ciò che deve cadere cada, ciò che deve nascere nasca, sbarrate il corso di un fiume e avrete l’inondazione, sbarrate l’avvenire e avrete la rivoluzione."
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)